Traktorové nosiče kontejnerů CTS jsou jednou z nejefektivnějších a nejflexibilnějších možností pro přepravu kontejnerů v zemědělství, komunálních službách měst a obcí. Tyto nosiče vynikají svou robustností, konstrukcí a flexibilitou, což jim umožňuje splňovat požadavky širokého spektra odvětví. Jsou určeny pro nakládání, skládání a vyklápění kontejnerů. Podívejme se na jejich výhody, zda jsou pro vás traktorové nosiče kontejnerů CTS tou správnou volbou.

Výhody traktorových nosičů kontejnerů CTS

Traktorové nosiče kontejnerů CTS nabízejí řadu výhod, které jim umožňují vynikat na trhu. Tyto výhody zahrnují:

  • Jednoduchost: Tyto nosiče jsou velmi jednoduché na použití a obsluhu. Jejich konstrukce je zjednodušená, což umožňuje snadnou a rychlou montáž a demontáž.
  • Robustnost: Tyto nosiče jsou navrženy tak, aby byly odolné vůči náročným průmyslovým podmínkám. Mechanismy jsou poháněny z hydraulického systému traktoru nebo vlastním čerpadlem poháněným kardanem z traktoru. Jsou instalovány na kvalitní a robustní podvozky, které lze vybavit vyměnitelným závěsem, odpružení oje, vzduchovým pérováním, zvedacími nápravami a různými rozměry pneumatik.
  • Flexibilita: Tyto nosiče jsou velmi flexibilní a lze je použít v širokém spektru aplikací. Jsou kompatibilní s řadou typů traktorů a lze je nastavit tak, aby vyhovovaly vašim specifickým potřebám.
  • Vysoká nosnost: Nosnost od 2800 kg u nejmenšího typu TN CTS 03-23 až po 16 000 kg u největšího modelu TN CTS 16-57 výrobce výrobce CHARVÁT CTS.

Specifikace traktorových nosičů kontejnerů

Traktorové nosiče kontejnerů CTS představují vynikající řešení pro přepravu kontejnerů na farmách, stavebních projektech a při převozu materiálu. Tyto nosiče jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou navrženy tak, aby poskytovaly bezpečnou a spolehlivou přepravu kontejnerů.

Konstrukce traktorových nosičů CTS

Traktorové nosiče kontejnerů CTS jsou vyrobeny z oceli a jsou navrženy tak, aby vydržely náročné podmínky při přepravě kontejnerů na pozemních komunikacích a polních cestách. Tyto nosiče mají pevnou konstrukci a jsou opatřeny bezpečnostními prvky, jako jsou závěsy a brzdy, které zajišťují bezpečnost během jízdy.

Nastavitelnost traktorových nosičů CTS

Traktorové nosiče kontejnerů CTS jsou navrženy tak, aby byly snadno nastavitelné pro různé velikosti kontejnerů. Tyto nosiče lze snadno přizpůsobit šířce a délce kontejneru, což zajišťuje, že mohou být použity s širokou škálou kontejnerů.

Bezpečnost traktorových nosičů CTS

Bezpečnost je při používání traktorových nosičů kontejnerů CTS prioritou. Tyto nosiče jsou opatřeny bezpečnostními prvky, jako jsou závěsy a brzdy, které zajišťují bezpečnost během jízdy. Navíc jsou tyto nosiče vybaveny stabilizačními nohami, které zabraňují převrácení kontejneru během jízdy.

TN CTS

 

Nezávazná poptávka
Nebo nám zavolejte
TN CTS
TN CTS
TN CTS
TN CTS
TN CTS
TN CTS