Traktorové přívěsy se staly nepostradatelnou součástí moderního zemědělství. Tyto přívěsy jsou využívány k přepravě různých materiálů, jako jsou seno, sláma, hnojiva a mnoho dalšího. Následující článek vám poradí, jak vybrat ten správný traktorový přívěs pro vás.

Kritéria pro výběr traktorového přívěsu

Při výběru traktorového přívěsu je třeba zohlednit řadu faktorů, jako je velikost, nosnost, kvalita a cena. Je důležité si uvědomit, že se jedná o investici, kterou budete používat po mnoho let, takže je důležité vybrat správně.

Velikost traktorového přívěsu

Velikost traktorového přívěsu je jedním z nejdůležitějších kritérií při jeho výběru. Je třeba zvážit, jaké zboží budete převážet a jaký je váš traktor. Výběr příliš malého přívěsu může vést k tomu, že bude nutné převážet více nákladů, což zvýší náklady na palivo a zvýší riziko poškození zboží při přepravě.

Nosnost traktorového přívěsu

Nosnost traktorového přívěsu je dalším důležitým kritériem při jeho výběru. Je třeba zvážit, jaké zboží budete převážet a jaký je váš traktor. Výběr přívěsu s nízkou nosností může vést k přetížení traktoru, nosného zařízení a také převáženého zboží.

Kvalita traktorového přívěsu

Kvalita traktorových přívěsů se může lišit v závislosti na značce, materiálu, zpracování a funkcích. Je důležité vybrat přívěs od renomovaného výrobce a zkontrolovat jeho kvalitu a pevnost materiálu před nákupem.

Traktorové přívěsy ZDT

Univerzálně využitelný traktorový přívěs slouží k přepravě různých materiálů, jako jsou obiloviny, objemové zboží, krmivo a další. Klasický design s dvěma nápravami a sklápěcím systémem nabízí možnost schopnost odstavit přívěs i s nákladem, například pod pásový dopravník nebo při překládání obilí na poli.
Dvounápravový přívěs s točnicí nabízí maximální komfort, vysokou nosnost, robustní a odolné provedení a snadné odstavení i se zatížením. Parabolické odpružení zajistí bezpečnost nákladu během jízdy. Tento přívěs je standardně dodáván ve dvou velikostech s nosností 5 a 11 tun. Vysokou praktičnost zajišťuje otevírající bočnice, houpající se na čepech.

PŘÍVĚS ZDT  PŘÍVĚS ZDT 

 

Přívěsy za traktor Molčík

Traktorové přívěsy jako standardní řešení traktorové dopravy pro zákazníky se specifickými potřebami. Je snadné přívěs odstavit od traktoru včetně nákladu, sklápět do tří stran, nebo používat jako valník bez bočnic. Pro zvýšení přepravované kapacity se běžně zapojují dva přívěsy do série za sebe. Mezi přívěsy za traktor značky Molčík patří:

  • třístranné sklápění
  • možnost odstavení i s nákladem
  • možnost zapojení dvou přívěsů za sebe
  • nízká náročnost na tažný prostředek
  • variabilita specifikace a vybavení na přání zákazníka
  • Vysoká nosnost u dvounápravového přívěsu až 13 230 kg a u třínápravového návěsu až 17 420kg
přívěs zdk přívěs zdk

 

 

Nezávazná poptávka
Nebo nám zavolejte

 

PŘÍVĚS MOLČÍK
PŘÍVĚS MOLČÍK
PŘÍVĚS MOLČÍK
PŘÍVĚS MOLČÍK
PŘÍVĚS MOLČÍK
PŘÍVĚS MOLČÍK
PŘÍVĚS ZDT
PŘÍVĚS ZDT
PŘÍVĚS ZDT
PŘÍVĚS ZDT
PŘÍVĚS ZDT