PŘEPRAVNÍKY DOBYTKA ZDT  VESELÍ

Pokud jste zemědělec nebo chovatel zvířat, je důležité mít správné zařízení pro přepravu vašich zvířat. Ať už jedete na trh nebo na jiné místo, musíte se postarat o bezpečnost a pohodlí vašich zvířat během cesty.

Co je přepravník dobytka?

Přepravník dobytka je zařízení, které slouží k přepravě zvířat, jako jsou krávy, ovce, kozy a jiná hospodářská zvířata. Tyto přepravníky jsou vyrobeny z odolných materiálů a mají pevnou konstrukci, aby zajistily bezpečnost zvířat během cesty.

Jaký typ přepravníku dobytka je nejlepší?

Existuje několik typů přepravníků dobytka, jako jsou přepravníky na přívěsu, samostatné přepravníky a kombinované přepravníky. Výběr správného typu závisí na vašich potřebách a požadavcích.

Přepravníky dobytka na přívěsu

V naší nabídce naleznete přepravníky zvířat na přívěsu. Přepravníky zvířat na přívěsu jsou nejběžnějším typem přepravníků dobytka. Vozy jsou koncipovány jako návěsy s nastupováním ze zadní strany ze země nebo z rampy. Vnitřní prostor je dělen přepážkami pro snazší a bezpečnější nakládku i přepravu. Tyto přepážky slouží jednak k oddělení zvířat a také jako ochrana obsluhy. Jsou vhodné jak pro krátké tak dlouhé vzdálenosti a jsou snadno ovladatelné. Nastupování probíhá zadním čelem, manuálně sklopným, a to buď ze země, nebo ze zvýšené rampy.

přeprava dobytka  zdt přeprava dobytka zdt

 

Nezávazná poptávka
Nebo nám zavolejte
 
přeprava dobytka  zdt
přeprava dobytka  zdt
přeprava dobytka zdt
PŘEPRAVA BALÍKŮ  ZDT
PŘEPRAVA BALÍKŮ ZDT