Návěsy na přepravu balíků: Profesionální řešení pro přepravu slámy

V zemědělství je sláma jedním z nejdůležitějších surovin, které je nutné přepravovat z místa na místo. Při přepravě slámy jsou kladené vysoké požadavky na efektivitu, pečlivost a bezpečnost. Valníky na přepravu slámy jsou optimálním řešením pro ty, kteří hledají spolehlivý a efektivní způsob, jak přepravovat tuto cennou surovinu.

Výhody valníků na přepravu slámy

Valníky na přepravu slámy poskytují řadu výhod, které usnadňují a zrychlují celý proces přepravy. Mezi hlavní výhody patří:

  • Snadné a rychlé nakládání a vykládání: Valníky na přepravu slámy jsou vybaveny funkčními mechanismy, které umožňují snadné a rychlé nakládání a vykládání slámy. Tyto mechanismy zajišťují, že celý proces přepravy je co nejefektivnější a nejrychlejší.
  • Vysoká kapacita: Valníky na přepravu slámy nabízejí vysokou kapacitu, díky které je možné přepravit větší množství slámy najednou. Toto řešení je ideální pro ty, kteří hledají efektivní a ekonomické řešení pro přepravu surovin.
  • Bezpečnost a pečlivost: Valníky na přepravu slámy jsou navrženy tak, aby zajišťovaly maximální bezpečnost a pečlivost při přepravě surovin. Tyto valníky disponují kvalitními zábranami a bezpečnostními prvky, které zabraňují úniku nebo ztrátě slámy během přepravy.

Valníky na přepravu balíků slámy Molčík

Valníky mají bohaté vybavení už v základu - zadní výsuvné čelo, které lze snadno sklopit nebo demontovat. Podlaha pro přepravu balíků má tloušťku 3 mm s kvalitním zpracováním. Návěs pro přepravu balíků má parabolické odpružení nápravy ADR. Také je možné upravit přívěs pro přepravu zelinářských boxů. Hlavními výhodami jsou.

  • možnost odstavení i s nákladem
  • nízká náročnost na tažný prostředek
  • variabilita specifikace a vybavení na přání zákazníka
  • zadní výsuvné čelo
  • možnost demontovatelných bočnic a klanic

 

Aktuálně pro vás máme k dispozici (nosnost je počítána pro balíky o rozměrech 1 200 mm)

Dvounápravový přepravník - 30 ks (při rozměru 1 500 mm - 24 ks)

Třínápravový přepravník - 32/44 ks (při rozměru 1 500 mm - 28/34 ks)

valník na přepravu balíků žluto zelený značky Molčík pohle ze zadu Žlutozelený valník na přepravu balíků značky Molčík fotografie ze předu

 

Valníky na přepravu slámy ZDT Veselí

ZDT nabízí řadu velikostí nízkoložných valníků v podobě přívěsů nebo návěsů. Jsou vhodné pro přepravu kulatých nebo hranatých balíků, beden s ovocem a zeleninou nebo například stavebního řeziva. Jsou také vhodné pro přepravu balíků slámy nebo sena, stačí si objednat zábrany na balíky. Další možností je vybavení nízkými bočnicemi pro prevenci ztráty předmětů během přepravy. Tyto vozy je možné také upravit pro přepravu strojů a vybavit nájezdy a vázacími oky, případně dílčím vyztužením.

Valník plný balíků slámy na poli zelený Prázdný valník značky ZDT Veselí
Nezávazná poptávka
Nebo nám zavolejte
PŘEPRAVA BALÍKŮ ZDT
PŘEPRAVA BALÍKŮ ZDT
PŘEPRAVA BALÍKŮ  ZDT
PŘEPRAVA BALÍKŮ MOLČÍK
PŘEPRAVA BALÍKŮ MOLČÍK