Zemědělské fekální cisterny značky ZDT

V dnešní době je důležité mít kvalitní a spolehlivé vybavení pro zemědělství, aby bylo možné co nejlépe využít plodnosti půdy a zajistit úspěšný a výnosný hospodářský rok. Fekální cisterny patří mezi ty nejdůležitější prvky vybavení pro zemědělce a jejich volba by měla být pečlivě promyšlena. Zemědělské fekální cisterny značky ZDT nabízejí široké spektrum výhod a jsou tou správnou volbou pro všechny, kteří hledají kvalitní a spolehlivé řešení pro své zemědělské potřeby.

Výhody zemědělských fekálních cisterny ZDT

Zemědělské fekální cisterny značky ZDT nabízejí řadu výhod, které usnadňují práci zemědělcům a zvyšují efektivitu jejich práce. Tyto výhody zahrnují:

  • Kvalita a odolnost: Fekální cisterny značky ZDT jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a splňují vysoké standardy kvality. Tyto cisterny jsou navrženy tak, aby vydržely i extrémní podmínky a zajistily bezproblémový chod po mnoho let.
  • Flexibilita a možnosti úprav: Fekální cisterny značky ZDT jsou k dispozici ve široké škále velikostí a typů, což umožňuje zemědělcům vybrat si cisternu, která nejlépe vyhovuje jejich potřebám a požadavkům. Doplnit cisternu můžete o řadu aplikátorů, odolných komponentů nebo sací hydraulické rameno.

Výběr cisterny

Při výběru záleží zejména na přepravovaném materiálu. Cisterny jsou vybaveny vlnolamy a vždy v základní výbavě výkonným vakuo-kompresorem. Cisterny lze vybavit širokou řadou příslušenství jako je například hydraulické sací rameno, řezací hlava, hydraulické ovládání vývodu, nerezové komponenty, čerpadlo a široká nabídka aplikátorů. Cisterny se dodávají ve třech provedeních:

  • ocelová – lakovaná
  • ocelová – zinkovaná
  • plastová
Nezávazná poptávka
Nebo nám zavolejte
CISTERNA  ZDT
CISTERNA  ZDT
CISTERNA  ZDT
CISTERNA  ZDT